پیاده روی ، ورزش مؤثر در سلامت و آمادگی جسمانی

با مدیریت استاد محمدرسول کریمی- سایت اختصاصی محمد رسول کریمی



پیامبر (ص) می فرمایند که از بهترین صدقه ها یاد دادن دانسته ها به دیگران است.

***


اطلاعیه:
باشگاه از 17 خرداد ماه اغاز خواهد شد
روزهای زوج و فرد از ساعت 18 الی 19:30
مکان :
خیابان معراج جنوبی - کوچه 22 - اولین کوچه فرعی سمت چپ
***


وفات حضرت زینب (س) در مجمع زینبیون اردیبهشت 1393
با نوای گرم : کربلایی حسین عینی فرد


***

باشگاه فرهنگی ، ورزشی و مذهبی رزمیکاران صاحب الزمان (عج) رفسنجان

پیاده روی ، ورزش مؤثر در سلامت و آمادگی جسمانی
|

آیا پیاده روی یك ورزش است؟ متخصصان تربیت بدنی و علوم ورزشی بر این عقیده اند كه دو میدانی و پیاده روی، مادر همه ورزشهاست.

راه رفتن یكی از مهمترین مهارت های حركتی افراد است كه از سال اول زندگی آن را فرا می گیرند و اكثراً می توانند تا آخرین روزهای زندگی از آن بهره مند شوند.

پزشكان برای افراد مسن و یا بعضی از بیماران قلبی، پیاده روی را پیشنهاد می كنند. مربیان ورزش و آمادگی جسمانی نیز به شاگردان خود پیشنهاد می كنند كه برای گرم كردن بدن و حتی آماده سازی قبلی بدن، ابتدا از راه رفتن شروع كنند و آرام آرام راه رفتن را به دویدن آرام و پس از آن و با بهبود دستگاه قلب و عروق و یا بالا رفتن استقامت قلب و عروق به دویدن سریعتر تبدیل كنند.

به طور كلی این سه مرحله یعنی راه رفتن، دویدن آرام و دویدن سریع ارتباط بسیار نزدیكی با آمادگی جسمانی دارند.

پیاده روی برای افراد مسن و سالم فقط در مراحل اولیه آماده سازی بدن كاربرد دارد و اگر كسی بخواهد فقط با راه رفتن به نتایج مطلوب ورزشی برسد می بایست به موارد زیر توجه كند.

1- شدت تمرین در پیاده روی

بهترین و سالم ترین راه كنترل و تشخیص میزان شدت پیاده روی، گرفتن نبض و شمارش آن است. اگر قلب شما سالم باشد و ناراحتی یا مشكل خاصی نداشته باشد، حد متوسط و مناسب ترین میزان ضربان قلب برای تعیین شدت پیاده روی120 تا130 بار در دقیقه است. ولی برای افراد جوانتر با آمادگی كامل بدنی اگر از حد تعیین شده كمی بیشتر شود نیز اشكالی ندارد. برعكس برای افراد مسن حد متوسط ضربان قلب در پیاده روی100 تا110 بار در دقیقه است. البته افرادی كه مبتلا به نارحتی های قلبی هستند برای اطلاع از حد مجار ورزش بایستی با پزشك معالج خود مشورت كنند. در هر حال نبض در حین پیاده روی می بایست كنترل و شمارش شود، در غیر این صورت معلوم نخواهد شد كه شدت تمرین در چه حدی است. برای بهره مند شدن از ورزش پیاده روی باید میزان ضربان نبض را در حد120 تا130 بار در دقیقه نگه داشت. گرفتن نبض با ثانیه شمار ساعت مچی یا كرنومتر امكان پذیر است. به این ترتیب كه در یك لحظه بایستید و نبض گردن یا مچ دست را گرفته به مدت6 ثانیه آن را بشمارید و عدد حاصل را در عدد10 ضرب كنید و به این طریق تعداد ضربان نبض شما در حین راه رفتن به دست خواهد آمد.

2- مسافت یا مدت پیاده روی

اگر به تازگی پیاده روی را به عنوان یك ورزش انتخاب كرده اید می بایست با10 دقیقه راه رفتن و سه مرتبه در هفته آغاز كنید و به مرور به مدت آن اضافه كنید. در هفته های اول فقط بر روی زمان راه رفتن توجه داشته باشید و خیلی آرام راه بروید. به میزان مسافت و شدت (ضربان نبض) كاری نداشته باشید. كم كم كه بدن شما به آمادگی نزدیك می شود بایستی به مسافت و شدت تمرین نیز توجه كنید.4،3 و5 كیلومتر مقدار مسافت های پیشنهادی است كه بایستی سه بار در هفته تكرار شوند. ابتدا3 كیلومتر و هفته های بعد4 كیلومتر و بالاخره وقتی كه به آمادگی جسمانی رسیدید 5  كیلومتر راه رفتن را انتخاب كنید.

 


سایت کربلایی حسین عینی فرد

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: موضوعات مرتبط: علمی، ،
:: برچسب‌ها: پیاده روی ، ورزش مؤثر در سلامت و آمادگی جسمانی,
نویسنده : محمدرسول کریمی(مدیر سایت)
تاریخ : پنج شنبه 7 / 9 / 1392
زمان : 12:20